#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

19 Οκτωβρίου 2016

Αιτούμαι πολιτικό άσυλο από τη Βουλγαρία.

>
Αιτούμαι πολιτικό άσυλο από τη Βουλγαρία.

Η χώρα μου καταλήφθηκε από κομμουνιστές και μάλιστα από ηλίθιους κομμουνιστές.

Το 70% των συμπολιτών μου είναι λοβοτομημένοι σανοφάγοι τεμπέληδες, αριστεροί φασίστες, που θέλουν να ζήσουν εις βάρος των υπολοίπων!
(ποιων υπολοίπων;)

Το 20% απουσιάζει στο εξωτερικό,
και το υπόλοιπο 10% έχει πάρει αγκαλια το λάπτοπ και γράφει στο facebook!Η Αξ. αντιπολίτευση κατελήφθη από ρουσφετολόγους κρατιστές που αντί για ιπτάμενους γαιδάρους, υπόσχονται ροζ μονόκερους που θα κουβαλούν επενδυτές και νεράιδες που θα εμφανίσουν λεφτόδεντρα να πληρωθουν 1 εκ. Δ.Υ και 5 εκατομμυρια συντάξεις!

Οι παραπάνω λόγοι συνιστούν τη πολιτική μου δίωξη σαν πολίτη και σύμφωνα με την Οδηγία 2004/83/ΕΚ του Ευρ. Συμβουλίου της 29.4.2004, χρήζω άμεσης διεθνούς προστασίας!

Οκ; Να το στείλω;


Σχόλιο Ζαχαρίας : Το κείμενο είναι της φίλης Γεωργίας από το f/b και φυσικά θέλει με τον τρόπο αυτό να μας δείξει την κατάντια της χώρας. Να σημειώσω ότι γνωστός μου, που πλέον έχει μεταφέρει τις δραστηριότητές του στην Βουλγαρία μου λέει ότι τα περι μισθών 250-300 ευρώ στη Βουλγαρία είναι το απόλυτο ψέμα και ότι οι εξειδικευμένοι εργάτες δεν λαμβάνουν κάτω από 900 ευρώ  με την καμία. Ο μέσος μισθός είναι στα 750 ευρώ... Και φυσικά οι επιχειρηματίες 

Από το Blogger.