#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

12 Οκτωβρίου 2016

Κατάληψη σε σχολείο στο Περιστέρι για τους πρόσφυγες (photos)

>


Κατάληψη σε σχολείο στο Περιστέρι για τους πρόσφυγες 

Οι μαθητές του 2ου Λυκείου Περιστερίου φαίνεται ότι πήραν θέση σχετικά με τις ενδεχόμενες διεργασίες για συμμετοχή προσφυγόπουλων στο σχολείο τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των μαθητών από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί κατάληψη υπέρ της υποδοχής προσφύγων στα σχολεία.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τα μηνύματα στα πανό και τους τοίχους είναι υπέρ της υποδοχής των παιδιών με μηνύματα όπως «Ανοιχτά τα σχολεία για τους πρόσφυγες» και «Refugees welcome».

Βέβαια κατά την παρουσία μας στο χώρο του σχολείου υπήρξαν και διαφορετικές απόψεις κυρίως γονέων που τέθηκαν αντίθετοι με την κατάληψη και κατά της συμμετοχής προσφυγόπουλων στα σχολεία. Σε ερώτησή μας ο κύριος λόγος που έθεσαν ήταν αυτός της υγιεινής και των συνθηκών που θα συμμετάσχουν αυτά τα παιδιά.

Αυτή ήταν η πρώτη περίπτωση διαδήλωσης για τη συμμετοχή των προσφύγων στη πόλη μας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν ανάλογα περιστατικά.

Πάντως από τις διευθύνσεις εκπαίδευσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν τα μαθήματα προσφύγων στο Περιστέρι.

Αναγνώστης μας ενημέρωσε μέσω της επίσημης σελίδας του PeristeriNews.gr στο Facebook, ότι για παρόμοιο λόγο γίνεται κατάληψη και στο 3ο ΕΠΑΛ Περιστερίου από σήμερα(Τετάρτη).

πηγή

Από το Blogger.