#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

25 Οκτωβρίου 2016

Δεκάδες νεκροί στο Πακιστάν μετά από τρομοκρατική επίθεση [pics, vids]

>


Δεκάδες νεκροί στο Πακιστάν μετά από τρομοκρατική επίθεση [pics, vids]


Τουλάχιστον 59 είναι οι νεκροί και 117 οι τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση που έγινε αργά χθες τη νύχτα, σε κέντρο εκπαίδευσης της αστυνομίας, στην νοτιοδυτική πόλη Κέτα του Πακιστάν, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τοπικά ΜΜΕ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σύμφωνα με τις αναφορές αυτές, νοσοκομειακές πηγές δηλώνουν ότι ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε, μετά τον εντοπισμό πτωμάτων εντός του κέντρου εκπαίδευσης, μετά την ανακοίνωση των δυνάμεων ασφαλείας ότι η στρατιωτική επιχείρησης κατά των τρομοκρατών ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, οι αναφορές δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.

Περίπου 200 εκπαιδευόμενοι βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του κέντρου, είπαν αξιωματούχοι, και μερικοί από αυτούς έχουν απαχθεί. "Περίπου πέντε τρομοκράτες μπήκαν στο κέντρο εκπαίδευσης της αστυνομίας και έχουν απαγάγει εκπαιδευόμενους αστυνομικούς υπό την απειλή όπλων", είπε ανώτατος αξιωματικός ασφάλειας στην Κέτα, μιλώντας ανώνυμα. Δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης άμεσα από καμία ένοπλη ομάδα.
Ο Μιρ Σαρφαράζ Μπουγκτί, υπουργός Εσωτερικών της περιφέρειας του Μπαλουχιστάν, της οποίας η Κέτα είναι πρωτεύουσα, επιβεβαίωσε νωρίς σήμερα ότι τουλάχιστον πέντε ή έξι οπλοφόροι είχαν επιτεθεί σε ξενώνα όπου διέμεναν εκπαιδευόμενοι.
  Η επίθεση φαινόταν καλά οργανωμένη, με ανώτατους αξιωματικούς σωμάτων ασφαλείας να δηλώνουν ότι οι επιτιθέμενοι είχαν πυροβολήσει το εκπαιδευτικό κέντρο από πέντε διαφορετικά σημεία. Αργότερα, οι οπλοφόροι μπήκαν στον ξενώνα, όπου ξεκουράζονταν και κοιμόντουσαν 200 με 500 εκπαιδευόμενοι, είπαν οι αξιωματικοί.

Γύρω στις 1:00 π.μ. ώρα Πακιστάν, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει ότι υπήρξαν τουλάχιστον τρεις εκρήξεις, αλλά δεν υπήρξε άμεση αναφορά περισσότερων θυμάτων, παρότι είπαν ότι ακούγονταν πυροβολισμοί συνέχεια.
Το κέντρο εκπαίδευσης της αστυνομίας καλύπτει περίπου τέσσερα στρέμματα, και βρίσκεται περίπου 13 χιλιόμετρα έξω από την Κέτα.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφίες: EPA

newsit.gr

Από το Blogger.