#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

02 Νοεμβρίου 2016

«Ξύπνησε» το ηφαίστειο της Ρώμης - Φόβοι για πρόωρες εκρήξεις - Άλλη μια επιβεβαίωση των "συνωμοσιολόγων"

>

«Ξύπνησε» το ηφαίστειο της Ρώμης - Φόβοι για πρόωρες εκρήξεις - Άλλη μια επιβεβαίωση των "συνωμοσιολόγων"


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Στοιχεία που η "πανεπιστημιάδα των σεισμολόγων" αμφισβητεί συνεχώς - αν και οι αποδείξεις είναι μπροστά στα μάτια τους εδώ και πολλά χρόνια - τους ρεζιλεύουν καθημερινά, ενώ τονώνουν τόσο το ηθικό μας (αφού πλέον οι έρευνες των ανεξάρτητων ερευνητών επαληθεύονται στο 100%).

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση τα στοιχεία που είχα, σε κατ΄ιδίας συζητήσεις, αλλά και σε φόρουμ όπως τα ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ έγραψα το απλό... Τέτοιοι σεισμοί στις περιοχές τις δικές μας θα ξυπνήσουν τα ηφαίστεια. Τα είπα και στα σημερινά Ραδιογραφήματα πιο αναλυτικά. Σεισμοί που έχουν βάθος 400 και 500 χιλιόμετρα σημαίνει ότι εκεί κάτω η γη βράζει...

Στα Ιδεό χθες έγραφα :

Δείτε τώρα το ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στα διεθνή μέσα 16 ώρες αφού γράψαμε τα σημερινά ραδιογραφήματα και αναδημοσιεύθηκε από το protothema.gr :

Ένας νέος πονοκέφαλος ήρθε να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες στις ιταλικές αρχές, καθώς μετά την ακολουθία των ισχυρών σεισμικών δονήσεων, που ξεκίνησαν τον Αύγουστο και κορυφώθηκαν πριν από λίγες ημέρες, φαίνεται να ξυπνά το ηφαίστειο που βρίσκεται μόλις 10 χιλιόμετρα απόσταση από τη Ρώμη.
Οι ειδικοί ανέλυσαν τις φωτογραφίες από τους δορυφόρους και διαπίστωσαν ότι το ηφαίστειο στην περιοχή Colli Albani έπαψε να είναι ανενεργό, παρουσιάζοντας μία μικρή και αργή δραστηριότητα.
Σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν γίνει, το συγκεκριμένο ηφαίστειο παρουσιάζει έκρηξη κάθε 40.000 χρόνια. Ωστόσο η διαδικασία φαίνεται να επιταχύνεται. Ακόμη και έτσι, η μεγάλη έκρηξη μπορεί να σημειωθεί μετά από 1.000 χρόνια, επισημαίνουν οι επιστήμονες. Αυτό που τους ανησυχεί, ωστόσο, είναι οι μικρότερες εκρήξεις, μέσω των οποίων ελευθερώνεται ηφαιστειακή σκόνη και άλλα υλικά, τα οποία μεταφέρονται στην ατμόσφαιρα και επιστρέφουν με διάφορους τρόπους στο έδαφος. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η «Αιώνια Πόλη» να σκεπαστεί με ηφαιστειακή σκόνη και να κληθεί να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, που ποτέ δεν αντιμετώπισε στο παρελθόν.
Όπως αναφέρουν στην έκθεσή τους οι επιστήμονες, αν το ηφαίστειο εκραγεί, το σύννεφο που θα δημιουργηθεί θα καλύψει τον ουρανό πάνω από πολλές χώρες, φτάνοντας ακόμη και στη Λατινική Αμερική.
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι δεν τίθεται θέμα άμεσης έκρηξης του ηφαιστείου. Οι σεισμοί ωστόσο που σχετίζονται με αυτό, συμβαίνουν εδώ και πολλές δεκαετίες. Πρόσφατα, όμως, οι φωτογραφίες από το διάστημα έδειξαν ότι έχει «ξυπνήσει» και ότι παρουσιάζει πραγματική δραστηριότητα.

Από το Blogger.