#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

04 Νοεμβρίου 2016

Πότε καταδικάστηκε η "στέγη Ελλήνων" στο Βοτανικό σε διάλυση! Τα λάθη και τα αποτελέσματα

>


Πότε καταδικάστηκε η "στέγη Ελλήνων" στο Βοτανικό σε διάλυση! Τα λάθη και τα αποτελέσματα


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Δυστυχώς ερχόμαστε εκ του αποτελέσματος να κρίνουμε μια πρωτοβουλία που στη γέννεση της μας απασχόλησε, μας άρεσε και φυσικά την προπαγανδίσαμε μέσα από τα άρθρα μας.

Όμως οφείλουμε τώρα που μπήκε ταφόπλακα στην αγνή κίνηση αυτών των Ελλήνων Πατριωτών, να μιλήσουμε για τα λάθη που οδήγησαν στην απομόνωση και εν τέλει στην σημερινή επέμβαση των ΜΑΤ, στις συλλήψεις των ανθρώπων που βρισκόταν στο χώρο, αλλά και στα αμέτρητα δημοσιεύματα που κατακεραύνωναν τους εφέδρους του Βοτανικού.

Τα βασικά λάθη συνοψίζονται σε μια λέξη: ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ. 

Από την ώρα που οι άνθρωποι αυτοί δέχθηκαν και μπήκαν "αλληλέγγυα" τα ακροδεξιά κόμματα, όπως η Χρυσή Αυγή και το ΛΕΠΕΝ ήταν φυσικό και επόμενο και θέμα χρόνου να γίνει ότι έγινε σήμερα. Το χειρότερο είναι ότι οι παρεμβάσεις των συγκεκριμένων κομμάτων "νομιμοποίησαν" στη συνείδηση του λαού την επέμβαση του αριστερού αστυνομικού κράτους.

Το έτερο λάθος αφορά στη διαχείριση της προβολής του θέματος και του "ελέγχου" ταυτοτήτων που πραγματοποιούσαν σε όσους προσέγγιζαν την περιοχή, καθώς και στην ένδυση των ατόμων με στρατιωτικού τύπου παραλλαγές, δημιουργώντας την εντύπωση του παραστρατιωτικού χώρου που "έψαχνε για την έδρα του". 

Το τρίτο και κατ΄εμέ ουσιαστικότερο λάθος ήταν ότι δεν κατάφεραν όλους αυτούς τους μήνες να εγκαταστήσουν αστέγους στο χώρο. Ένας χώρος που θα φιλοξενούσε κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες 200-300 αστέγους δεν θα μπορούσε να προκαλέσει την επέμβαση της αστυνομίας και οποιουδήποτε άλλου κρατικού φορέα, ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που ο Έλληνα βάλλεται από παντού.

Το τέταρτο λάθος ήταν  που δεν άκουσαν τις φωνές μας να "μολύνουν" το χώρο και να ανεβάζουν καθημερινά βίντεο με το γνωστό κόλπο των γουρουνοκεφαλών και αίματος γουρουνιών, έτσι ώστε οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι να μην επιθυμούν να γίνει εκεί το τζαμί τους.

Τις επόμενες μέρες το θέμα θα το δούμε και με πιο "καθαρό κεφάλι", όμως σαν Ζαχαρίας στο άκουσμα της είδησης σήμερα το πρωί αυτά μου ήρθαν στο μυαλό.


ΥΓ Ξέρω ότι πολύ σήμερα θα προσπαθήσουν να τα βάλουν με το κράτος, την αστυνομία, την δικαιοσύνη που διέταξε την εκκένωση. Κάπου έχουν δίκιο, από την άλλη όμως δεν τους είδα όλον αυτόν τον καιρό να κάνουν κάτι. Πάλι μάχες από το πληκτρολόγιο...


6 σχόλια:

 1. Δεν νοείται "Στέγη Ελλήνων Αστέγων" χωρίς Έλληνες άστεγους.
  Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα όσον αφορά την ανυπαρξία Ελλήνων αστέγων στον χώρο:
  α) Είτε δεν ενδιαφέρθηκαν ουσιαστικά οι υπεύθυνοι του χώρου για να προσελκύσουν άστεγους. Αν ισχύει αυτό, τότε μιλάμε ή για ηλιθιότητα ή για ύποπτη σκοπιμότητα.
  β) Είτε προσπάθησαν να προσελκύσουν Έλληνες αστέγους αλλά οι τελευταίοι δεν θέλησαν να προσέλθουν στον χώρο. Μην θεωρείτε και τόσο απίθανο αυτό το ενδεχόμενο.

  Ο καθένας ας κρίνει.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εσείς τι κάνατε για να τους συνετίσετε, και να αποφευχθεί αυτό το αποτέλεσμα???
  Το κρίνειν εκ των υστέρων, δεν οδηγεί πουθενά...
  Μπορείτε τώρα, να προτείνετε ή να βοηθήσετε για κάτι καλύτερο??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ/η αναγνώστη/στρια ΟΛΑ σε αυτή τη ζωή κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν παρακολουθείς τη σελίδα μας θα ξέρεις ότι με έχουμε υποστηρίξει με νύχια και με δόντια αυτή την πρωτοβουλία, την οποία επαναλαμβάνω προσωπικά μου άρεσε πολύ και έδωσα τα συγχαρητήρια μου στους ανθρώπους αυτούς πρώτα και κύρια γιατί ήξεραν ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη.
   Θεωρώ ότι άνθρωποι των 35+ ετών δεν χρειάζονται νουθεσίες, έστω και θεωρητικά τα μυαλά βρίσκονται στον τόπο τους σε αυτήν την ηλικία. Αυτή τη στιγμή εκτιμώ ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί όπως είπα και στο άρθρο δεν υπάρχει η "λαϊκή νομιμοποίηση" και αυτόν τον παράγοντα πρέπει κάποτε να μάθουμε να τον εκτιμούμε περισσότερο απ΄όλους.

   Διαγραφή
  2. <<...Όλα όσα κάνουν είναι παράνομα. Σπεύδουν στη δημιουργία του τεμένους πριν καν αποφανθεί το ΣτΕ για το νόμιμο της πράξης τους ή όχι! Και δεν μιλάει κανείς από τους προδότες. Διότι αν το Ανώτατο δικαστήριο της χώρας αποφανθεί ότι είναι μη νόμιμος η ενέργεια της δημιουργία τεμένους στον Βοτανικό θα σταματήσουν τα έργα; Όχι! Γι’ αυτό παρανομούν όλοι μαζί οι της βουλής, αγνοώντας τις πράξεις ακυρώσεως που θα συζητηθούν στο ΣτΕ!
   Η δικηγόρος Αικατερίνη Παντελάκη, μετά τη σημερινή επέμβαση των ΜΑΤ έστειλε την πιο κάτω εξώδικη διαμαρτυρία:
   ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ
   για το τέμενος
   ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ
   Αἰκατερίνης Παντελίδου τοῦ Κίμωνος, Δικηγόρου, κατοίκου Ἀθηνῶν, .....>> https://cretanpatriot.wordpress.com/2016/11/04/%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%B7-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BB%CE%B7/

   Διαγραφή
  3. Νά σεβασθῆτε τούς ὑπάρχοντας ἀνωτέρω Χριστιανικοῦς Ὀρθοδόξους Ναούς ὑπαγομένους εἰς τήν Ἱεράν Ἀρχιεπισκοπήν τῶν γνησίων Ὀρθοδόξων Χριστιανῶν Ἀθηνῶν τοῦ Μακαριωτάτου Καλλινίκου.

   Ένα ακόμα από τα τραγικά λάθη... Μην ξεχνάμε ότι οι Γ.Ο.Χ. δεν εκπροσωπούν ούτε το 10% του Χριστεπώνυμου πληρώματος.
   Γι΄αυτό σου μιλάω για "δημοκρατική νομιμοποίηση από το λαό".

   Και δεν μου απάντησες στο καίριο ερώτημα: ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ;

   Θα σου παραθέσω αυτούσιο ένα μήνυμα που έλαβα σήμερα για το θέμα και το αφήνω στην κρίση την δική σου και των αναγνωστών :
   ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. Η ΚΟΛΛΗΣΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ. ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΑ.

   Διαγραφή
 3. Απ' ότι ξέρω υπήρχαν άστεγοι....!
  Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις αναφορές γι αυτούς αλλά και τη μαρτυρία ενός από τους αστέγους που συλήφθηκαν και δικάστηκαν......
  https://www.youtube.com/watch?v=rsUwfk-kqlE

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.