#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

28 Ιανουαρίου 2017

Έμαθα σήμερα ότι μου έκαναν μήνυση για το άρθρο σχετική με την Εβδομάδα "φυλετικής ταυτότητας στα σχολεία"

>


Έμαθα σήμερα ότι μου έκαναν μήνυση για το άρθρο σχετική με την Εβδομάδα "φυλετικής ταυτότητας στα σχολεία" 

Σήμερα που με ομάδα οικογενειακών φίλων είχαμε πάει στο αγαπημένο μας βουνό για την πραγματοποίηση ασκήσεων προσομοίωσης χειμερινής διαβίωσης, μου έριξαν το μαντάτο. "Ζάχο σου έγινε μήνυση για το άρθρο που καλείς σε αντίδραση και αντίσταση με το θέμα της εβδομάδας φυλετικής ταυτότητας στα σχολεία".

Το άρθρο εδω 

Αυτός/η που μου έκανε την μήνυση ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δεν έχει ούτε στο παραμικρό εικόνα και σχέση με την συνταγματικά κατοχυρωμένη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ και της άποψης και στηρίχθηκαν μάλιστα στον λεγόμενο αντιρατσιστικό νόμο - χωρίς προφανώς να ξέρουν ότι έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικός όσον αφορά στην εκφορά προσωπικών απόψεων και δεν διεγείρουν / προκαλούν σε πράξεις σωματικής βίας ή ασκούν σωματική βία. 

Παρακάτω θα σας παραθέσω αυτούσια τα σχόλια μου σε βίντεο της vasoula2908 όπου μου γνωστοποιήθηκε και η υποβολή της μήνυσης, καθώς και το σχετικό ποστ μου στο φατσοβιβλίο :

Προφανέστατα ούτε ο/η ανακόντα ούτε εσύ έχετε εικόνα των προσωπικών μου απόψεων. Προτείνω να ψάξετε (τα άρθρα αναδημοσιεύονται και δημοσιεύονται σε δεκάδες σελίδες) ποία η άποψη μου για την διαφορετικότητα. Δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία σχέση με ρατσισμό ή ομοφοβισμό. Σέβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις σεξουαλικές επιλογές του κάθε ατόμου. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σε όλα τα πράγματα και πρώτα και κύρια στα θρησκευτικά πιστεύω και τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Όμως αυτό που πάνε να κάνουν δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με ελευθερία. Γιατί όσο ελεύθερος είναι κάποιος για τις επιλογές που κάνει στο κρεβάτι του, άλλο τόσο ελεύθερος είμαι εγώ να μην μαθαίνω τι κάνει αυτός. Όπως εγώ δεν λέω τι κάνω στο κρεβάτι μου, δεν θέλω να λέει και ο άλλος, είτε αυτός είναι έτσι είτε γουβέτσι. Ομοίως και στην Θρησκεία. Αν ξανακούσεις τα Ραδιογραφήματα, ειδικά του καλοκαιριού, έχω απευθύνει ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ να σταματήσουν να βάζουν τις θρησκευτικές διαφορές πάνω από την πατρίδα. Είμαι αυτός που έχω δεχθεί τεράστιο μπουλινγκ από την Χ.Ο. κοινότητα γιατί θεωρώ Έλληνες τους Μουσουλμάνους με Ελληνικό αίμα, που θεωρώ Έλληνες τους βουδιστές, ιουδαίους κλπ. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με το τι ΕΠΙΛΕΓΩ για το παιδί μου, την μόρφωση και την παιδεία του. Αν ήταν έντιμοι θα έκαναν το μάθημα ΟΥΔΕΤΕΡΑ, λέγοντας και την άλλη άποψη, αυτή δλδ που δεκάδες επιστήμονες προσυπογράφουν και συνδέουν την ομοφυλοφιλία με δεκάδες νοσήματα (και δεν μιλάω για τα αφροδίσια που είναι θέμα μέτρων προστασίας). Όμως επιλέγουν την "μονόπλευρη διαφήμιση" οπότε εκεί τα στυλώνω και ας μου κάνουν 1000 μηνύσεις. Ευκαιρία να βγάλω και λεφτά... (προφανώς Ο/Η ανακόντα  δεν ξέρει ότι ο αντιρατσιστικός νόμος έχει ήδη κριθεί στο ανώτατο δικαστήριο ως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ και από τότε δεν έχει ασκηθεί ΟΥΤΕ μια δίωξη όταν αφορά την εκφορά γνώμης χωρίς χρήση σωματικής βίας).
Το αρχικό σχόλιο:

Έχω ξεφύγει;  Μήπως διάβασες το έντυπο;  Υπάρχει ή όχι στη διεθνή νομοθεσία η επιλογή των γονιών για αυτά που διδάσκονται.  Εσύ έχεις δικαίωμα να επιτρέψεις στα παιδιά σου να παρακολουθούν ότι θέλουν,  όπως εγώ έχω δικαίωμα να το αρνηθω.  Ακριβώς όπως τα θρησκευτικά.  Όλα αυτά που δεν αφορούν στη γενική παιδεία είναι καθαρά θέμα επιλογών.  Οπότε εγώ σαν γονιος επιλέγω να πω όχι.  Ποιος είναι λοιπόν φασιστας;  Εγώ και η επιλογή μου αυτή ή εσύ που μου απαγορεύεις να έχω δικαίωμα επιλογής.

Το ποστ στο F/B:

Σήμερα λοιπόν ενημερωθηκα ότι μου έγινε ακόμα μια μήνυση για το ποστ μου που έλεγα ότι πρέπει να αντιδρασουμε στην φυλετικη εβδομάδα. Φυσικά για τον ήδη κριμενο αντιρατσιστικο νόμο ως αντισυνταγματικο. Ας πάρουν χαρτάκι και ας κάτσουν στην ουρά. Στη μήνυση τους θα αντίδρασω με δική μου μήνυση για φίμωση και έλεγχο της ελευθερίας του λόγου. Δλδ αυτός έχει δικαίωμα να αρνηθεί πχ τη διδασκαλία των θρησκευτικων, εγώ όμως όχι τη διδασκαλία για τις φυλετικες ταυτότητες; Ποιος είναι ο φασιστας; Εγώ που υπερασπιζομαι το δικαίωμα σου να λες ελεύθερα ότι θες, αλλά θα δέχεσαι και την κριτική ή εσύ που μου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ να αντίδρασω σε κάτι που είναι ενάντια στα πιστεύω και την κοινωνική και ηθική μου θέση; 
 Όχι κύριοι το στόμα μου όσα έχει γλώσσα θα μιλάει και θα μιλάει πρώτα και κύρια για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ακόμα και γι αυτήν που ενδεχομένως δεν συμφωνώ.


Από το Blogger.