#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

28 Ιανουαρίου 2017

Περί της Φυλετικής Εβδομάδας, των LGBT και της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία

>


Περί της Φυλετικής Εβδομάδας, των LGBT και της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία 

Για εμένα είναι ανήκουστο οι γονείς να μην έχουν δικαίωμα επιλογής του τι θα διδαχθούν τα παιδιά τους. Και δεν μιλάω για τα μαθήματα γενικής παιδείας. Φαντάζομαι πως ακόμα και οι ομοφυλόφιλοι και λοιποί των LGBT θα έχουν το ίδιο "πρόβλημα" αν για παράδειγμα την εβδομάδα για την φυλετική ταυτότητα την διδάξει η κυρά Μαρία η θρησκευτικού που σε όποιον δεν πάει την Κυριακή στην εκκλησία πάει το 10αρι σύννεφο... Για εμένα τουλάχιστον είναι ανήκουστο να μην μπορώ να χαρακτηρίσω μια κατάσταση ή επιλογή με βάση τα πιστεύω ΜΟΥ. Όσο και αν πχ σας στεναχωρεί ή σας πικραίνει ένας χαρακτηρισμός δεν παύει να είναι δική μου επιλογή λέξης. Το να αντιδράς και μάλιστα μέσω μήνυσης, δείχνει ότι τον/την ενοχλεί, δείχνει ενοχές, δείχνει πολλά πράγματα που ξεφεύγουν των γνώσεων μου και δεν θέλω να επεκταθώ.

Για εμένα η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία, όχι με την βρώμικη μετάφραση της λέξης (όχι δλδ υβριστικά) αλλά ως απόκλιση από την ΔΙΚΗ μου θεωρούμενη κανονικότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι την καταδικάζω σαν επιλογή ή σαν κλίση ή όπως άλλος μπορεί να χαρακτηρισθεί. Το ίδιο ισχύει και για έναν ομοφυλόφιλο μπορεί και εγώ στα μάτια του ως ετεροφυλόφιλος να είμαι ανώμαλος. Ελπίζω να έγινα κατανοητός στο τι θέλω να πω.

Στον κοινωνικό μου περίγυρο έχω φίλους/ες που ανήκουν στους lgbt. Η προστασία από τα μικρόβια δεν έχει σχέση με το σεξ. Όπως και αν αυτό γίνεται, με όποιους και αν γίνεται.  Αυτόν τον μύθο όταν θα καταρρίψουμε κάποτε θα έχουμε κάνει πολλά βήματα εμπρός.

Το θέμα που έχω με την ιστορία αυτή είναι ότι όταν επιλέγουν την "ενημέρωση" και μάλιστα στην ευαίσθητη κατηγορία των παιδιών ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ των εφήβων, στην παρούσα χρονική συγκυρία "τυχαία" επιλέγουν μόνο την μονόπλευρη ενημέρωση, ακριβώς όπως γινόταν πριν χρόνια με την αντίθετη πλευρά του ζητήματος. 

Το θέμα όμως είναι τα παιδιά να μάθουν όχι τον σεξουαλικό προσανατολισμό (που άλλωστε είναι κάτι που θα προκύψει φυσικά μέσα στη διαδικασία ενηλικίωσης) αλλά την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, ήτοι τι είναι το σεξ, πως είναι, τι αισθάνομαι, γιατί το απολαμβάνω, τι μπορώ να πάθω και πως μπορώ να προστατευθώ. 

Αντίθετα λοιπόν στην εποχή που στις τουαλέτες ακόμα και των γυμνασίων γίνεται της παρτούζας έρχονται κάποιοι που δεν ξέρει κανείς τι είναι, πιο το επιστημονικό τους υπόβαθρο και με πιο διδακτικό υλικό που δεν ξέρει κανείς αν έχει εγκριθεί από την διυπουργική επιστημονική επιτροπή (αφού δεν είναι θέμα παιδείας αλλά και υγείας) να μιλήσουν για ένα θέμα, χωρίς καν να έχουν μιλήσει πρώτα απ΄όλα για το σεξ αυτό καθ΄αυτό. Δηλαδή είναι να τραβάς όλες τις τρίχες σου και δεν ξέρω αν τελικά είναι βαλτοί ή είναι τόσο ηλίθιοι και άσχετοι...

Από το Blogger.