#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

05 Φεβρουαρίου 2017

Δεν τίθεται θέμα σύλληψης του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ!

>


Δεν τίθεται θέμα σύλληψης του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ! 

Του νομικού εκπροσώπου της Λάλητρις (που με έχει σώσει από πολλά)

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, είπε όσα είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, την Παρασκευή το πρωί. Το email (έλεος μήνυση με email εκεί φθάσαμε) οι πληροφορίες λένε ότι το έστειλαν την Παρασκευή το βράδυ, οπότε  καταρχήν δεν τίθεται θέμα αυτοφώρου,  διότι αυτόφωρο υπάρχει σύμφωνα με το άρθρο 242 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που χαρακτηρίζει τι είναι το  "εν τω πράττεσθαι έγκλημα" εφόσον η άδικη πράξη :
α) γίνεται αντιληπτή κατά τη στιγμή που αυτή συμβαίνει
β) για το έγκλημα που συνέβη μόλις πρόσφατα και ο δράστης τελεί υπό καταδίωξη είτε των διωκτικών Αρχών είτε του παθόντος είτε υπό παρατυχόντων που με δημόσιες κραυγές υποδεικνύουν τον ένοχο.

Εδώ λοιπόν δεν συντρέχει ΚΑΜΙΑ απολύτως από τις ανωτέρω συνθήκες και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ η αστυνομία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ σε βάρος του μητροπολίτη.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν ήθελε κάποιος εισαγγελέα (η αστυνομία δεν μπορεί να κρίνει πότε μια πράξη είναι αυτόφωρη, εφόσον δεν γίνεται μπροστά στα μάτια της) να κάνει διασταλτική ερμηνεία του νόμου, το "αυτόφωρο" έληξε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, γι΄αυτό και ο Σεβασμιώτατος ήταν παρόν στην πρωινή λειτουργία...

Από το Blogger.